2015-03-29
細個個時好記得Jolibee門口有隻大蜜蜂,可惜執下又一間執下又一間,得番中環依一間,都算好彩,起碼唔似哈迪斯。我同朋友專登過海都要食佢,可想而知佢係幾吸引。中環mtr出口出到去轉個彎就到,夜晚其實都多人食,但主要都係南亞裔人士幫襯,而staff都主要係南亞裔。我同朋友叫左兩個炸雞餐,一個跟飯一個跟薯條。再加左一個peach mango pie ,一個coconut pineapple pie 。先講個炸雞,好入味,雞肉好滑,再點埋個汁黎食,簡直無得彈。kfc 既家鄉雞完全要行埋一邊。我同朋友交換試左飯同薯條,我自己就鐘意個薯條多d,因為個蘑菇飯既味我唔係特別鐘意,我反而鐘意kfc個個多d。但係依度個飯都唔差既。食飽係時候食甜品,個兩個批真係無得頂,雖然細細個但係好好食,我兩個都試過兩個都好鐘意,但一定要我二選一既我會簡Peach mango pie ,酸酸甜甜比較開胃。最大力推介都係炸雞同批,其實佢仲要意粉同burger,我下次會試下佢(如果忍得住唔食炸雞)
Peach mango pie ,酸酸甜甜比較開胃。