星期日中午同老公2人來名苑飲茶,無下午茶時段,即係sell服務同食物質素,點知!?服務奇差不特止,重要卑個帶位推撞!帶位個阿姐,為左招呼d熟客,一手推開我要我讓路比佢d熟客,之後若無其事,一句sorry或者唔好意思都無!😡又親疏有別!熟客無訂位就即刻入座,我地呢d生客就等勁耐。以為門囗個個只是冰山一角,點知,坐低之後,叫個茶水姐姐加水,黑口黑面,仲倒瀉唒d水係張枱!😡隔離熟客要咩都有求必應,仲送甜品,我地就叫咩都扮聽唔到😡不過作為食評,我都提下d食物,免得篇文卑人DQ,佢個花膠灌湯餃,個湯幾好,不過價錢就$43一個!紫米鬆化銀蘿脆腸粉,都入口鬆軟,隻碟就好長啊,但係就得6粒!平心而論,野食係ok,但咁的價錢,咁的服務態度,真係完全唔掂👎🏻

2016-12-04