2020-02-25 430 浏览
Green Common一向係一眾素食者既飯堂,依家疫症蔓延,佢地選擇同大家一齊共渡時間,推出令人眼都突埋既大優惠 - 所有Beyond Meat同Omnipork系列菜式都以半價出售!真心抵到爛,唔去食真係對自己唔住喇。依個All Day Breakfast平時我係唔捨得食既,因為個份量偏細,食完未必飽,依家做半價一定要試下!份量比想像中大少少,尤其係個JUST Egg奄列,大份到呢!對於一眾vegan黎講JUST Egg的確係心靈既慰藉,多謝誠哥投資植物蛋,令我地仲有機會試到蛋既味道同texture!拉麵有Omnipork加持所以都係半價,整體黎講不過不失,用料足賣想都唔錯,但如果個湯底再濃啲就更好。本身諗住肉丸係軟林林,殊不知原來佢係走彈牙路線,同牛丸有啲似。個汁都整得幾好,好香茄味,可以一試。因為疫情嚴重,好多餐廳都要停業甚至結業,感激Green Common迎難而上,以後就算冇半價都要繼續支持佢地!

Beyond  All-Day

新博多拉麵(加泡菜)

茄醬膳良肉丸