之前食過一次晚飯,味道好好,合理商宜,唯獨地方淺窄,坐得唔咪咁舒服囉!今日又再嚟到呢度食嗰早鳥午餐。走進店內,應該係未到午飯高峰期,店員隨我任揀坐邊都得,禮貌唔錯,跟住看到枱上有兩份外觀相同嘅餐牌,但原來有分小菜牌同套餐牌,新丁或非素食者就可能有點迷失喇!午餐共有11款基本再加1款時令推介選擇,對於心多嘅人就真係會幾難決擇㗎!我就揀咗個至愛口味嘅“焗素肉醬意粉”,配搭上凍檸檬茶一杯,一絕!檸檬茶甜度跟冰量適中,大概用咗15分鐘度香噴噴嘅焗意粉就來到,賣相十分吸引,意粉上嘅芝士、素肉碎和茄醬份量不多不少,而且冇焗過火情況出現,火候恰到好處,更是經典茶記嘅焗茄醬類味道,一流!這個套餐加凍飲都只係$52無加一服務費,性價比可算很高,值得推介!
2019-05-15