2008-11-17 41 浏览
唔講唔知, 原來呢間店全部員工都是素食者。今日見到有個阿姐送菜, 普通餐廳的都是有後門任人自出自入, 而我卻看到他們員工走出門口一袋袋菜拿入廚房, 好奇地問, 原來他們說廚房重地, 閒人免進!而我媽媽就親身證實呢一點...因為佢搵洗手間時差點誤入廚房, 而職員禮貌地跟媽媽講解呢度係廚房, 而媽媽番到黎就同我講: 哇, 我未見過餐廳的廚房係咁乾淨架!所以我地對呢間餐廳的衛生程度係滿分! 食物的衛生也很放心!麵包: 呢度d麵包標榜冇用蛋, 但係出奇的鬆軟, 真係好好味架! (推介)而媽媽點了: 萬如飯 + 湯萬如有點過油萬如汁帶有小小薑汁, 好好味!湯! 非常好, 因為飲完一d都唔口渴, 相信真係冇味精! 而且湯料好豐富!員工的細心令我非常suprise, 因為我們點了湯, 水吧哥哥主動問: 洗唔洗要杯水呀? 哇, 今時今日呢d服務態度去邊度搵丫!
唔講唔知, 原來呢間店全部員工都是素食者。

所以我地對呢間餐廳的衛生程度係滿分! 食物的衛生也很放心!

而媽媽點了: 萬如飯 + 湯
萬如有點過油
萬如汁帶有小小薑汁, 好好味!

正, 萬如飯~
正, 萬如飯~