咁喺我就话你知,呢间餐厅真系一个惊喜满满嘅地方!第一饵佢𠮶个柠橙酱炸鸡,外皮够脆,𠮶汁真系酸酸甜甜,完美地独有传统同西式嘅fusion味道;搭上质地好松软嘅素鸡,咬落去又嫩又有嚼劲,啖啖肉感,食得我心情都好啲!再讲吓𠮶个香椿炒饭,唔使谂咁多,简简单单𠮶阵香椿味真系扑鼻而来,粒粒分明嘅米仲好入味,真系食到停唔到口!跟手我哋点咗间餐厅推介嘅𩠌,杂菜炒得啱啱好,有个层次感,每款菜都保留到自己嘅鲜味同脆度,加埋腰果同银杏,啖啖都系精彩,真系好食得滋味㗎!饭后嘅甜品就系合桃核桃糖水,甜度适中、香浓惹味,啱晒嚟个完美的收尾。整体嚟讲,今次嘅食历险旅程真系满分,食物唔止好食,连环境都舒服写意,食素𠮶日唔洗等到星期三,随时都可以大快朵颐!下次有闲,一定要整班人再黎搞个大饱口福!🌿🍚🍲