2023-05-28
素食餐廳越嚟越多,大家都為減碳出一分力👍🏻呢間餐廳真心推薦,食物好味,環境舒服走園藝風格🪴有好多松柏Impossible Meat肉醬扁意粉 $142Jumbo set 包前菜·主菜·小食·甜品·飲品🍝主菜Impossible Meat肉醬扁意粉素肉醬配上芝士,熱辣辣好正!其實你唔同我講佢係素嘅,真係食自己食緊素👍🏻🥗前菜 沙律沙律菜新鮮🍢小食OVO 沙爹應該係扮緊沙爹雞串,沙爹醬味香濃有花生粒,素肉唔嚡口👍🏻🫘甜品紅豆抹茶麻糬覺得有少少似蕨餅,抹茶粉有茶香。🍹飲品鮮果+熱情果梳打有誠意,鮮果起碼有四款西瓜、菠蘿、芒果同橙👍🏻夏天好啱飲,唔會好甜。呢個價錢五樣嘢CP值超高🧇🍨笨朱窩夫配3.6牛乳軟雪糕 Tea Set $88 ✅必食item✅香蕉·朱古力醬窩夫·沙律·軟雪糕窩夫有驚喜🧡似窩夫酥,外面質感似牛角包少少酥,入面就香軟。香蕉🍌唔會熟過燶1 Pat Pat ,沙律菜新鮮。3.6牛乳軟雪糕香滑。 🍵七色花茶+$28(原$68)7款花🌼洋甘菊·玫瑰·金盞花·桂花·胎菊·茉莉花·高原綠蘿花有誠意唔係就咁茶包咁hea,其中高原綠蘿花就比較罕見。覺得呢杯茶好夾cafe 嘅園藝風格,飲落口
Impossible Meat肉醬扁意粉 $142
Jumbo set 包前菜·主菜·小食·甜品·飲品
🍝主菜Impossible Meat肉醬扁意粉
🥗前菜 沙律
沙律菜新鮮
🍢小食OVO 沙爹
應該係扮緊沙爹雞串,沙爹醬味香濃有花生粒,素肉唔嚡口👍🏻
🫘甜品紅豆抹茶麻糬
覺得有少少似蕨餅,抹茶粉有茶香。
🍹飲品鮮果+熱情果梳打
呢個價錢五樣嘢CP值超高
香蕉·朱古力醬窩夫·沙律·軟雪糕
🍵七色花茶+$28(原$68)
有誠意唔係就咁茶包咁hea,其中高原綠蘿花就比較罕見。覺得呢杯茶好夾cafe 嘅園藝風格,飲落口好舒服唔苦。
🍨鮮果芭菲杯 $72
鮮果有紅色火龍果、西瓜、芒果,底部有水晶粉幾爽口,透心涼3.6牛乳軟雪糕配士多啤梨醬。
有自助斟水區,個水壺顏色好靚🧡