2021-11-19
全日主食都會連飲品,就算轉特飲都有跟餐價~🍝韓式泡菜新豬肉意粉 $88嘻嘻之前屋企無咩材料煮陣時就正正自己煮左個泡菜新豬肉意粉!!!!難得見到出邊都有呢個搭配當然要試試係鋪頭大廚煮定自己嘅手藝好食啲😈不過呢個意粉真心超級驚艷地好食!(比我煮嘅好食好多!!)意粉煮到軟硬適中!名稱中的韓式泡菜反而係少少泡菜嘅辛辣味道係意粉上~食落比較明顯的係蕃茄醬汁和新豬肉嘅味道~但整體調味得超好味~!甜中帶微辣又不油膩!~雖然食落無咩泡菜酸味~但搭配上額外附上的泡菜和蘿蔔都幾惹味~素食人士食到呢個意粉絕對會超開心又滿足!~韓式便當配三件炸雞(甜辣) $78好抵食~三件炸雞大件炸得幾脆面頭有啲甜辣醬汁~搭配埋便當大份飽肚!食落滿足🥳🍴柚子蜂蜜柑肉沙律 $78好食!~!~柑肉大塊超甜又多汁!仲有大塊嘅菠蘿甜甜酸酸~~🍍上面仲淋左好多芝士粉~極為誘人🤤🤤沙律菜都有幾款都頗新鮮~加埋酸酸嘅柚子蜂蜜醬汁,幾清新又健康開胃!~店員有禮、坐得又好舒服、周圍仲好多花花裝飾~~人均150咁多野食!正~~~推薦!!
🍝韓式泡菜新豬肉意粉 $88
不過呢個意粉真心超級驚艷地好食!(比我煮嘅好食好多!!)
素食人士食到呢個意粉絕對會超開心又滿足!~
韓式便當配三件炸雞(甜辣) $78
好抵食~三件炸雞大件炸得幾脆面頭有啲甜辣醬汁~
搭配埋便當大份飽肚!食落滿足🥳
🍴柚子蜂蜜柑肉沙律 $78
上面仲淋左好多芝士粉~極為誘人🤤🤤
店員有禮、坐得又好舒服、周圍仲好多花花裝飾~~
人均150咁多野食!正~~~推薦!!