2024-03-11
🥢Hidden Table (紅磡)今次終於嚟咗呢間位於紅磡,我差唔多每個禮拜都會經過幾次嘅小食店🤤真係後悔冇早啲嚟試吓!!1️⃣蔥花魚肉燒賣要試燒賣嘅質素,當然要試吓原味燒賣~呢款燒賣要八粒,就係原味燒賣加豉油同蔥花😋燒賣熱辣辣又咬口,魚肉味香,係好食嘅燒賣!如果想要更多配料,可以去自助區任加蔥花,芫荽或辣椒油架🤩2️⃣黑松露豬肉燒賣呢款特色燒賣非常有驚喜😍雖然係炸燒賣,喺外皮炸得非常香脆嘅同時,裏面仲可以保持非常Juicy‼️燒賣本身有黑松露,另外都會配上黑松露醬,黑松露味十足😙超級推介🤩3️⃣秘製超滑腸粉呢款腸粉真係名副其實嘅超滑!!稱得上係我食過數一數二滑嘅腸粉🤤另外醬汁濃厚,足夠得來唔會過多,好味😋4️⃣Cajun巨型蟹柳呢個巨型蟹柳同樣有驚喜‼️蟹柳超級大條,有成隻手咁長🤩外皮炸得超級香脆,加上有七味粉同沙律醬嘅調味,非常惹味~同時又食到蟹柳一絲絲嘅口感,非常推介😋📍紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖#燒賣打卡 #香港燒賣 #燒賣關注 #香港特色小事 #懷舊 #香港風味 #理工大學必食 #網紅打卡 #紅磡燒賣 #紅磡小食#燒賣放題
1️⃣蔥花魚肉燒賣
要試燒賣嘅質素,當然要試吓原味燒賣~
呢款燒賣要八粒,就係原味燒賣加豉油同蔥花😋
燒賣熱辣辣又咬口,魚肉味香,係好食嘅燒賣!
如果想要更多配料,可以去自助區任加蔥花,芫荽或辣椒油架🤩
2️⃣黑松露豬肉燒賣
呢款特色燒賣非常有驚喜😍
燒賣本身有黑松露,另外都會配上黑松露醬,黑松露味十足😙
超級推介🤩
3️⃣秘製超滑腸粉
另外醬汁濃厚,足夠得來唔會過多,好味😋
4️⃣Cajun巨型蟹柳
呢個巨型蟹柳同樣有驚喜‼️蟹柳超級大條,有成隻手咁長🤩
外皮炸得超級香脆,加上有七味粉同沙律醬嘅調味,非常惹味~
同時又食到蟹柳一絲絲嘅口感,非常推介😋
📍紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖