2023-07-15
地道嘅街頭小食一向都係我嘅至愛之一🤩🎉上個星期見到紅磡必嘉街有一閒新開嘅小食店叫「Hidden Table」。舖頭雖然細細,但橙門嘅門面非常搶眼。就諗住入去試下,試左係佢哋兩款嘅招牌菜⭐️秘製豬肉燒賣店員介紹話秘製豬肉燒賣嘅秘製醬汁 (secret recipe) 係佢哋秘制嘅日式醬汁。入面有日本醬油嘅甜醇口感同芝麻香氣。我試左,又真係幾正wo。⭐奶油麻辣魚肉燒賣奶油麻辣魚肉燒賣又係佢哋另外一款招牌口味,以法式奶油醬汁做基調加入四川:麻辣香料。我聽落都覺得有啲Crazy,中西合璧配得吾得架?!不過試左,又好似幾夾wo,都幾得意😋🍽️ 如果你覺得吾夠,仲想試試其他地道美食?呢間小店仲有好多選擇,有輕食都有飽肚嘅套餐,絕對可以滿足你嘅胃口!🤗大家鐘意食燒賣嘅朋友,都可以去試下!
就諗住入去試下,試左係佢哋兩款嘅招牌菜
⭐️秘製豬肉燒賣
⭐奶油麻辣魚肉燒賣
大家鐘意食燒賣嘅朋友,都可以去試下!