2021-01-03 138 浏览
有日经过红磡见到新开一间好日系feel嘅cafe 无犹豫嘅情况吓去试-📌 酒渍桂圆红枣戚风蛋糕(期间限定) $58属于比较新颖嘅口味🥰加上我中意食戚风蛋糕所以试吓呢款黑糖蛋糕base 唔会死甜 而且每啖仲会食到酿制过嘅桂圆肉同红枣肉 清甜嘅味道仲有一点好欣赏系出面果层cream好轻盈 食完一啲罪恶感都无😆每一样食材都配搭得好好😇😇诚意推介👍🏼📌日落富士乳酪磅蛋糕(期间限定)首先卖相已经好值得影相打卡📸 相比之下呢款蛋糕食落实在啲 扎实啲☺️各有出色嘅地方 友人表示每啖食到香浓抹茶味🍵但系柚子果层又做得一个平衡 多咗一份清新嘅味道😍😍 中意柚子香 又中意日本抹茶味道就要试🥰📌一加一 $55帮衬当日无头绪饮咩好 就听店长推介😄其实系Latte再加多shot espresso嘅组合😙 呢个组合令到成杯饮品嘅咖啡香味更突出 但又未去到black coffee果种咁唔系个个接受到😍 呢个advanced version 啱啲饮唔到plain 斋啡 但又想感受多啲斋啡嘅香味同埋味道嘅朋友仔🤪🤪
📌 酒渍桂圆红枣戚风蛋糕(期间限定) $58
属于比较新颖嘅口味🥰加上我中意食戚风蛋糕所以试吓
📌日落富士乳酪磅蛋糕(期间限定)
📌一加一 $55
帮衬当日无头绪饮咩好 就听店长推介😄