2019-10-17 155 浏览
以前喺附近讀書,趁得閒就過嚟紅磡呢頭食下野,懷緬下日子。點知發現其實轉左好多新嘅鋪頭,咁即管就試吓新野~佢裝修都唔錯,幾有日式風情。海膽魚生丼🦐:呢個丼飯上面有嘅海鮮種類都好多,包括三文魚、鯛魚、三文魚子、帶子、油金魚、海膽同玉子等,呢個價錢算係相當豐富嘅組合❤️食落去都新鮮,特別係個三文魚子同海膽好食☺️鯛魚薄切🐟:佢嘅刀工唔錯,切到每一塊都均等,而且睇落係晶瑩剔透~話明薄切,所以食落去嘅口感唔係話會令到你覺得好有魚油香,反而個感覺係清新舒爽d💫野菜牛肉鍋定食🥦:個鍋嚟到嘅時候都仲係出晒煙嘅,佢一樣係牛肉片鋪喺面,有個流心蛋係中間,而下面就係有粉絲同埋娃娃菜做底~跟餐就會有沙律同飯同麵豉湯,絕對夠飽!雞腎/🐥燒牛舌🐮:呢兩種小麥嘅味道,佢嘅調味其實做得幾好,係惹味想令人食落去嘅,如果可以再熱d就perfect!!柚子燒白肉魚壽司🍋:我都係第一次食白肉魚,佢燒過之後,嗰種魚香味好出,加埋用柚子汁嗰種酸酸地嘅感覺,更加可以帶得出個魚嘅油香味。整體來講成餐嘅價錢其實唔係好貴,食嘅質素完全對得住個價錢!-俾啲餐牌大家睇吓:

俾啲餐牌大家睇吓:

2019-10-17