2024-06-12
🔷環境沙發卡位闊落,可以望到維園夜景,唔係樓景所以唔會有焗促感餐廳有巨型LED mon播美食節目,加張DJ枱,整體設計有格調又浪漫🍸Frosty Apple$128Rosemary Berry Breeze$88店員會幫手按客人喜好推薦飲品❣️Frosty Apple用了sake同蘋果汁更飲到有青瓜同蘋果蓉好驚喜😍好清甜易入口 女仔可以試下朋友唔食牛,所以我地2個人叫咗一個意粉一個雞肉 // 晚市價錢都好親民,份量又唔算少,好抵食!🍝Tom Yum Linguine$178大蝦新鮮彈口,意粉有微微辣味,冬陰公既香料味好突出,惹味非常❣️🍗Spring Chicken$278雞肉係用咗豆乳作基調,好有日式感,雞肉如果再嫩啲就更好,調味溫和易入口,而且好入味🐮串燒牛舌心$68雞爽肉$28雞腎$26燒虎蝦 $48翠玉瓜$23另外叫了啲串燒,邊傾邊食串燒唔貴,更附上柚子檸檬鹽&羅勒鹽加添風味🍰Tiramisu(Black Sugar) $88甜品叫咗黑糖味,所以比平時既tiramisu更甜更濃,賣相都幾靚,而且份量唔係細細杯,兩個人share都夠食🥰
沙發卡位闊落,可以望到維園夜景,唔係樓景所以唔會有焗促感
🍸Frosty Apple$128
雞爽肉$28
雞腎$26
燒虎蝦 $48
翠玉瓜$23
另外叫了啲串燒,邊傾邊食
串燒唔貴,更附上柚子檸檬鹽&羅勒鹽加添風味
🍰Tiramisu(Black Sugar) $88