2021-08-27 20 浏览
之前听啲朋友讲呢间小店啲麻糬吐司好好食,仲有我好钟意既芋圆仙草,所以就特登嚟试下。 店仔细细但职员好充足所以服务都好好。不过过左7点人流就开始多喇,如果大家都想黎试下既可以早小小黎到。招牌饭面套餐 台湾牛肉面 $79牛肉同红萝卜都炆得好淋,汤底较为清甜突出左肉味同带少许微辣。白桃乌龙茶 +$6好香茶味,相对菠萝绿,白桃既味道会重啲同埋好fresh 。虾卷汤好得意,出面未试过,好有地道既感觉。汤入面有啲蒜头粒,清清地,有几条虾卷又几特别 。鲁肉饭便当套餐 $65便当入面有几条酱茄子,仲有半只溏心蛋,非常抵食!我几喜欢Yu既鲁肉饭,因为好香同好浓好入味,用黎拌饭停唔到,食下食下已经将啲饭KO晒,唯独饭方面想佢淋身啲同热啲会更加好食 。金钻菠萝绿茶 +$6淡香凤梨,好清既绿茶,带一点回甘 糖心蛋 $13太钟意食,额外叫多一只~好正,够入味 芋泥白兔糖麻糬 $48 *新口味*见到枱枱都必点吐司,朋友又介绍话好食,好想试下!未放到落枱已经闻到好大阵白兔糖味,同埋够晒份量~大爱!麻糬再加芋泥真系好正,食落口系好浓既牛奶香。建议大家真系想食既要留肚呀~或者考虑叫一个吐司套餐,系连蛋饼的,咁就唔怕做大

招牌饭面套餐
台湾牛肉面 $79
牛肉同红萝卜都炆得好淋,汤底较为清甜
突出左肉味同带少许微辣。

白桃乌龙茶 +$6
好香茶味,相对菠萝绿,白桃既味道会重啲
同埋好fresh 。

虾卷汤
好得意,出面未试过,好有地道既感觉。
汤入面有啲蒜头粒,清清地,有几条虾卷又几特别 。

鲁肉饭便当套餐 $65
便当入面有几条酱茄子,仲有半只溏心蛋,非常抵食!

我几喜欢Yu既鲁肉饭,因为好香同好浓

金钻菠萝绿茶 +$6
淡香凤梨,好清既绿茶,带一点回甘

糖心蛋 $13
太钟意食,额外叫多一只~好正,够入味

芋泥白兔糖麻糬 $48 *新口味*

建议大家真系想食既要留肚呀~或者考虑叫一个吐司套餐,系连蛋饼的,咁就唔怕做大嘥鬼啦!

2021-08-07