2005-02-18 25 浏览
昨晚跟朋友去左D度食飯, 我就食左個煙三文魚三文治, 都幾好味呀, 仲好鬼大份, 當我地諗緊我朋友個SET DINNER 會唔會食得晒個時個SET DINNER 就來拉, 佢叫左個煙三文魚闊面, 哇細到拉......三文魚得係咁椅2塊, 面得少少....反而一大PAT薯蓉, 有D呃錢, 我個朋友仲話最好食O既會係薯蓉, 我估佢要改一改個MEUN 先得, 應該叫薯蓉配煙三文魚會好D. 之後叫左一杯BALIEY'S COFFEE, BLOODY MARY, VODKA LIME SODA, 咁多杯來講係杯BALIEYS最好, 但係都係無咩味, COFFEE味都無咩... 杯BLOODY MARY D 茄味得少少, 仲要多多冰, 又無晒味, 杯VODKA 就好似食水咁, 係個環境可以, 如果再來的話應詃飲啤酒會好D