女人真係好得意,鐘意約埋閏蜜姐妹去食個high tea,貪靚又想打下卡 🤣 有次同家姐想食個high tea,點知度度都無位,之後終於要提早兩個星期先book到尼間餐廳既下午茶 ☕️🫖 環境好古典,原因係坐落係1881翻新建築物裡面,有室內同室外,今次只能安排到室內,不過都好靚好舒服 😌 黎到當然係試下佢既「Afternoon Tea Set」仲會附送咖啡或茶 ☕️ 星期六日下午3:00-6:00先食到啊 😋推介/意見‼️(5隻🐻最高分✨)✨ 「Afternoon Tea Set」 🐻🐻🐻🐻整個Tea set以甜點較多,店員建議先食鬆餅,再食咸點,再食甜點 🧁 原味同薑味鬆餅配上奶油忌廉最好味 😋 咸點最愛佢既龍蝦三文治,帶點微辣又新鮮超級惹味 🥺 (想食十件❗️)甜點有好多款,最有驚喜竟然係雲呢拿星星Macaron 😌 ✨另外一讚係店員既服務態度,真係好nice又會俾飲品建議我地,今次飲到好好飲既檸檬水配蜜糖 🍯🍋 建議大家都可以試下 😋 價錢‼️$568 「Afternoon Tea Set」for two

推介/意見‼️(5隻🐻最高分✨)

✨ 「Afternoon Tea Set」 🐻🐻🐻🐻

價錢‼️