2019-07-06 1034 浏览
朋友升职加人工话请我食饭叫我拣餐厅,谂起之前有朋友介绍过荣哥,所以即刻预约左✌🏻朋友话食好少少所以订咗$968嘅2人餐😊本地有机沙律水耕菜伴芝麻酱: 用青瓜一卷卷包住啲菜,好新鲜爽脆👍🏻凉伴黑木耳:酸酸地好开胃🤤岩盐花枝豆:咸咸香香😊茶熏流心蛋伴黑鱼子酱配厚切茄子: 蛋有茶香蛋味浓,茄子厚得嚟又唔油腻😊原壶舞茸菇杞子螺头黑毛豚肉汤(位上): 劲足料饮落好清甜唔油腻👍🏻我哋连汤渣都有食到😍温室南瓜北海道特级带子: 带子好厚肉,南瓜清甜配埋青瓜同哈密瓜好清新,仲要好靓好精致😍四品胡椒汇澳洲皇帝虾王: 虾肉好大只,好香胡椒味但略嫌煮得韧咗少少😂士多啤梨黑豚肉排骨: 酸酸甜甜,下面垫住𠮶块米通好松化搭埋一齐食口感好好🤤米王有机时令鲜蔬:小棠菜清甜😋荷香蒜蓉海斑片原笼蒸红白米饭: 海斑片好嫩滑,米饭粒粒分明👍🏻蒜蓉好香捞埋啲饭一齐食劲好食❤时令甜品:椰汁桂花糕,味道清香唔会太过甜✌🏻侍应好有礼貌,同埋会留意住人客嘅进度上菜👍🏻菜式够精致,今餐唔单止胃连眼球都好满足❤

朋友话食好少少所以订咗$968嘅2人餐😊

凉伴黑木耳:酸酸地好开胃🤤
岩盐花枝豆:咸咸香香😊
前菜

茶熏流心蛋伴黑鱼子酱配厚切茄子

原壶舞茸菇杞子螺头黑毛豚肉汤(位上)

温室南瓜北海道特级带子

四品胡椒汇澳洲皇帝虾王

士多啤梨黑豚肉排骨

米王有机时令鲜蔬:小棠菜清甜😋
米王有机时令鲜蔬

荷香蒜蓉海斑片原笼蒸红白米饭

时令甜品:椰汁桂花糕,味道清香唔会太过甜✌🏻
时令甜品:椰汁桂花糕

2019-07-04
前菜
茶熏流心蛋伴黑鱼子酱配厚切茄子
原壶舞茸菇杞子螺头黑毛豚肉汤(位上)
温室南瓜北海道特级带子
四品胡椒汇澳洲皇帝虾王