2023-01-22 467 浏览
encore左几次的湾仔法国菜小店⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️每当同朋友想食西餐,舒舒服服倾下计就会黎。店内座位不多,但非常雅致。我同朋友都点左3-Course Set Lunch ($258)FRENCH ONION SOUP🧅 // 36-HOUR SLOW COOKED SHORT RIB🐮 // MINI CHOCOLATE FONDANT 🍫PERFECT EGG🍳 // GRILLED IBERICO PORK🐷 // CHEESE PLATTER🧀首先讲下前菜,温泉蛋配上薯仔芝士泡沫,脆面包,将蛋汁同泡沫拌匀,连脆面包一齐放入口,好有层次,调味都做得好好,好似饮紧稠汤咁。烧伊比利亚猪,好香口,猪肉烧得好腍,一啲都唔膻,不过食多几件有少少油腻。最后是芝士拼盘,有两款芝士配上面包,blue cheese非常香!朋友的朱古力心太软都好好味,好香浓嘅朱古力😋
encore左几次的湾仔法国菜小店⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

朋友的朱古力心太软都好好味,好香浓嘅朱古力😋
2023-01-13