2018-07-11 113 浏览
期間限定甜品下午茶($328 for 2)呢個係由餐廳 cross over 品牌Kesalan Patharan 嘅下午茶,餐廳一向做開婚宴所以環境佈置得好浪漫亦都坐得好舒服,下午茶食物由熱氣球鐵架盛載,賣相好精緻,影相呃like一流🤣鹹點同甜點嘅份量比例各一半,鹹點方面有煙燻三文魚迷你三文治、伊比利亞火腿卷、鵪春蛋煙肉薯蓉同蕃茄大蝦餅乾等等,最鍾意係個火腿卷,有埋蜜瓜係入面都幾好食。而甜點就有士多啤梨玫瑰慕絲蛋糕、白朱古力檸檬杯子蛋糕、士多啤梨朱古力撻、玫瑰馬卡龍、紅莓將結婚蛋糕同紅莓血橙果凍慕絲等等,估唔到唔係得個樣,味道都唔錯,我覺得比鹹點更加好食。呢個Tea set 只係3百幾就食到,仲送埋Kesalan Patharan 旅行裝嘅潔面產品,真係好抵食!期間限定嘅下午茶做到8月31號,係同閨蜜/男朋友黎relax 既好選擇。

期間限定甜品下午茶($328 for 2)