2020-12-13 164 浏览
今日同朋友過嚟銅鑼灣到行街,上網好出名依間日本餐廳,所以同朋友過嚟試吓🤟🏻你都已經好多後生仔女喺度食緊,不過我哋都好快有得入,呢度嘅裝修好靚,好似去咗日本咁,而且服務員嘅態度十分之好🤩重點係呢度嘅嘢食好好食😋前菜我哋食咗枝豆同刺身刺身帶子、甜蝦、三文魚、堅魚刺身相當之鮮甜,超級新鮮,唔使點豉油就咁食都好好食😆我叫咗袖子醬油和牛壽司🍣同埋明太子醬炙燒壽司🍣超級超級推介,尤其是係和牛壽司,勁滑口😋遇到嚟到呢度主打嘅環節,就去燒烤啦!果然冇令我失望,特別推介嘅係依度上小排肉、內側腹肉,肉質超級鮮嫩,而且做到入口即溶嘅感覺,同日本食嘅黃牛有得輝!勁有牛味,超級高質👏🏻另外依度嘅生蠔、扇貝、大蝦都非常新鮮!重點係依度嘅嘢食全部都係即叫即做,高質、種類多元化嘅精品放題😋

重點係呢度嘅嘢食好好食😋
前菜我哋食咗枝豆同刺身
刺身帶子、甜蝦、三文魚、堅魚
刺身相當之鮮甜,超級新鮮,唔使點豉油就咁食都好好食😆

另外依度嘅生蠔、扇貝、大蝦都非常新鮮!