系尖沙咀行街见到呢个装修特别令劲啱少女既西树泡芙平时都中意佢既泡芙,呢度仲要有位坐有得叉电所以等人期间就买几个黎坐低食下心太软$23一个黎讲真系好高cp值,平时如果去甜品铺食一定唔止呢个价,仲要佢都系切开有流心效果💕朱古力唔会系好腻个种,但可可味都好浓郁👍🏻浓朱古力曲奇呢个望落虽然平平无奇,但个人觉得好食过卖相吸引既朱古力三重奏,果然平凡既都系最好佢泡芙既外层同朱古力三重奏既应该系一样既,但呢个入面只系有吉士酱吉士酱同个泡芙可能先系最完美配搭😍一咬开,香甜既吉士酱味涌上黎💕食到欲摆不能🙆‍♂️朱古力三重奏呢个真系比个咁澎湃cream量吸引左佢外层系做得比较脆身,配上幼滑浓郁既朱古力慕丝,口感丰富芒果乳酪Mochi因为食唔哂店员好贴心比左个冰袋放埋入去,可以keep耐d白雪雪既mochi口感烟韧,芒果乳酪酸酸甜甜,啱啱买个阵唔可以即食,要等佢外皮变软先可以食到最佳风味🙆‍♂️下次想叉电又想食野都会黎呢度环境又少女心,cp值爆灯💕

系尖沙咀行街见到呢个装修特别令
劲啱少女既西树泡芙
平时都中意佢既泡芙,呢度仲要有位坐有得叉电
所以等人期间就买几个黎坐低食下

呢个真系比个咁澎湃cream量吸引左
佢外层系做得比较脆身,配上幼滑浓郁既朱古力慕丝,口感丰富

芒果乳酪Mochi

因为食唔哂店员好贴心比左个冰袋放埋入去,可以keep耐d
芒果乳酪Mochi

下次想叉电又想食野都会黎呢度

环境又少女心,cp值爆灯💕