粉絲的我一於同友人一起品嚐品嚐我們是即日打電話BOOK位,一行14人BOOK左食晚市第二輪既時間,我們8點40分到達,一去到同服務生講左一基本既BOOKING DETAILS,不用等到8點45分就入座長話短說,一於介紹下當晚我地14個人個個都對呢間<樂天大喜屋>讚不絕口既原因啦放題主打菜就梗係....刺身啦超大盤既刺身,非常之新鮮我地每款刺身都ORDER左20片/隻當中有:三文魚、鱸魚、鰤魚、八爪魚、帶子、北寄貝、象拔蚌、鮑片、甜蝦、極大赤蝦鹽燒:牛舌、雞軟骨、蝦樣樣野都好好食,主要真係即叫即整,好多時食到D炸物、串燒都係凍,但呢間<樂天大喜屋>所有炸物送到我地枱時都係熱辣辣,仲有D JUICE係D食物內,所以我地一行14人都用肯定既語氣講:「呢到絕對可以用黎!!」
粉絲的我一於同友人一起品嚐品嚐

不用等到8點45分就入座
放題主打菜就梗係....刺身
超大盤既刺身,非常之新鮮
我地每款刺身都ORDER左20片/隻
鹽燒:牛舌、雞軟骨、蝦