1K
天天海南雞黎左香港無耐都未食過!! 係圓方睇戲先知原來圓方有分店, 就決定睇完戲去食睇完成9點去食諗住實無死唔洗排隊, 點知門口仲有幾枱等緊!! 好彩唔係太耐就入到座~ 餐廳環境幾有格調同風格, 出餐位幾靚幾吸睛, 仲有懷舊畫風米芝蓮坐低店員就呈上茶水, 放低好鬼靚既餐具, 而餐牌好得意整到成本雜誌咁, 而且都幾資訊性, 睇既唔單止係有咩食咁簡單~食之前黎個吃雞小知識先!麻辣花甲先泥個前菜麻辣花甲, 好靚既擺盤! 依個花甲係凍食既, 好新鮮, 肉質彈彈, 麻辣既香氣唔會蓋過花甲既鮮味, 擠埋青檸更有風味骨香鯧魚上枱一刻流哂口水, 好吸引既賣相! 金黃既鯧魚堆到高高咁, 再鋪上炸蒜~ 鯧魚皮脆肉嫩, 一d都唔腥又多肉, 而且份量頗多, 夾埋炸蒜食勁香口天天海南雞(例牌)配天天石窩雞飯大名鼎鼎既天天海南雞, 相信每枱人入黎都為左食佢, 賣相確係同平時食既有所不同, 睇落去已經覺得好嫩, 食落果然無失望嫩滑之餘因為加左佢地自家製既雞汁, 又特別又好味 石窩飯乾身有油香但食落感覺唔係好油膩, 一定要叫埋黎配雞食呀!!火龍爆檸紅火龍汁加上檸檬打成, 飲落非常清新, 飲落似係用新鮮紅火龍無額外加糖

食之前黎個吃雞小知識先!

麻辣花甲

骨香鯧魚

天天海南雞(例牌)配天天石窩雞飯
嫩滑之餘因為加左佢地自家製既雞汁, 又特別又好味

火龍爆檸
紅火龍汁加上檸檬打成, 飲落非常清新, 飲落似係用新鮮紅火龍無額外加糖或者溝好多水, 甜味清新自然我好中意呀

芒果奶昔
杰杰既質地, 芒果味都好出唔會死甜

食完就係有種感覺名不虛傳既感覺, 無論餐廳環境, 服務質素都好好。食物既賣相同味道都係一流, 米芝蓮無比錯佢