2023-02-06 34 浏览
收左工突然好想食米線,但係又唔想食平時食開既鋪頭🤔同個朋友傾開我想食米線,剛好佢入左米線關注組,我叫佢睇下有邊間好食再同我去食😂朋友話關注組極力推介貴緣小鍋米線,既然力推就積係好食啦,我又點會放過食好野既機會😏.秘製麻辣湯配紅薯粉 $31墨魚丸+$8魚皮餃+$8秘製腩肉+$10我叫左小小辣,湯底入面有炸醬,芽菜同韮菜,唔好睇佢碗湯咁紅就以為好辣,食落去唔會太辣又有少少麻味最重要係唔會好油膩,個湯底幾正!紅薯粉煮得岩岩好,煙煙韌韌又彈牙,配菜方面我就揀左墨丸,魚皮餃同腩肉。墨丸彈牙,魚皮餃正常發揮,腩肉肥瘦均勻唔乾身份量都幾多。.豬骨鮮濃湯配米粉 $29墨丸+$8魚皮餃+8炸醬 +$10朋友唔食辣所以揀左豬骨湯,湯底入面有芽菜,韮菜。芽菜爽口,豬骨湯豬骨味濃郁,有香甜味,米粉煮得剛好唔會太淋,墨丸彈牙,魚皮餃正常,炸醬好香口有少少辣同食到豆瓣醬既味,配埋米粉一齊食,正!.蒜泥白肉 $27重口味之選!腩肉係帶軟骨薄薄一片,一啖豬肉一啖蒜,呢個組合無得輸!我覺得佢好食過某米線店😂😂😂.蒜香醬油雞翼$27雞翼係單骨方便食用,雞翼皮上鋪滿蒜泥,肉質嫩滑,好香好入味。

秘製麻辣湯配紅薯粉 $31
墨魚丸+$8