2009-03-24 20 浏览
今晚收左工兩口子原本打算食風月堂~不過剛記起之前都想試下呢間pizza店於是長驅直進。坐低打開menu,好似好多野揀~~pizza, salad, 小食, 麵, 飯, 甜品通通齊備。最後叫左︰1. 海鮮沙律2. 照燒雞薄餅3. 什錦串燒先講沙律,賣相唔錯~蔬菜以細舖黎講同埋夜晚9點幾既時間依然新鮮--讚!!不過,和風芝麻汁....太酸, 一向食得酸既我都不禁打個冷震 什錦串燒,有雞肉呀、腎之類,味道不過不失~因為佢地都係買返黎,同我去citysuper買一包返黎屋企自己「叮」無分別 薄餅,味道幾得意~最鍾意個邊脆脆地就好似飯焦咁。不過明顯食得出面層既雞肉同埋飯pizza係分開製作然後d 雞就咁放上面,因為個pizza偏啖整體而言,食物質素都滿意,如果食物可以再熱d就好。另外,侍應態度良好~抵贊

1. 海鮮沙律
2. 照燒雞薄餅