2020-06-27
今日星期六,又係時候出街搵好野食,之前見呢間餐廳好多人都推薦,甘今日就食你啦。我同朋友12點幾去到,雖然上層坐滿人,但下層都仲有位唔駛等。店鋪裝飾係行簡約風,枱都幾大,坐得都幾舒服。甘睇下個Menu有咩食先一張menu就係野飲,另一張就係食物。甘我地就叫左個安格斯頂級牛鐵扒, 芝士香草車厘茄,芝士通心粉同埋三文魚蟹肉沙律安格斯頂級牛鐵扒: 份量唔算好細,肉質好嫩,而且好有牛味,脂肪比例剛剛好,食完唔會好膩(113HKD) 👍芝士香草車厘茄:個芝士好濃,啲香草同個車厘茄好夾,咬落去果陣會爆汁(32HKD)芝士通心粉:個芝士味就唔夠車厘茄果個濃,不過奶味好香! (好似30幾HKD)三文魚蟹肉沙律:有真蟹肉,好有誠意三文魚都有四塊,好足料!月個菜中和下啲芝士同牛就非常之perfect (78HKD)由於自助服務,所以係唔加一。兩個人食左250蚊,晏就黎講唔算好貴。
店鋪裝飾係行簡約風,枱都幾大,坐得都幾舒服。
甘睇下個Menu有咩食先
三文魚蟹肉沙律:有真蟹肉,好有誠意