2021-08-01
❤深水埗 Minimal 迷你毛🐷𝑻𝒊𝒎𝒆 𝒕𝒐 𝑹𝒆𝒍𝒂𝒙 🥰▪︎ 𝑻𝒊𝒎𝒆 𝒕𝒐 𝑹𝒆𝒄𝒉𝒂𝒓𝒈𝒆 𝑶𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒗𝒆𝒔😉 🌸今次為大家推薦一間位於深水埗既Cafe☕ 環境頗寬敞,簡約色系,帶比人一種舒適輕鬆既感覺😊😊😊 👅慢煮鮮松露黑箘汁配加拿大豬柳 $148【𝑷𝒂𝒏-𝒇𝒓𝒊𝒆𝒅 𝑺𝒐𝒖𝒔 𝑽𝒊𝒅𝒆 𝑷𝒐𝒓𝒌 𝑳𝒐𝒊𝒏, 𝑷𝒐𝒕𝒂𝒕𝒐, 𝑩𝒍𝒂𝒄𝒌 𝑻𝒓𝒖𝒇𝒇𝒍𝒆 𝑺𝒂𝒖𝒄𝒆 🐽】▪︎季節限定鮮松露系列🌟 厚切慢煮加拿大豬柳,面層佈滿大量鮮松露片,真材實料,口腔充斥着淡淡松露味👍🤤 配上濃郁既黑松露醬汁,更美味喲☺☺☺ 👅煙三文魚班尼迪窩夫 $95【𝑬𝒈𝒈 𝑩𝒆𝒏𝒆𝒅𝒊𝒄𝒕 𝑾𝒂𝒇𝒇𝒍𝒆 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑺𝒎𝒐𝒌𝒆𝒅 𝑺𝒂𝒍𝒎𝒐𝒏🍳🐟】▪︎創新版Egg Benedict😍😍😍 以窩夫代替傳統English Muffin 🧇 水波蛋選用比較高質既雞蛋,切開流心度十足,蛋汁呈橙黃色,味道濃厚🍳🥚😊 👅意大利芝士蛋糕 $72【𝑻𝒊𝒓𝒂𝒎𝒊𝒔𝒖 -- 𝑴𝒂𝒔𝒄𝒂𝒓𝒑𝒐𝒏𝒆 , 𝑲𝒂𝒉𝒍𝒖𝒂, 𝑨𝒍𝒎𝒐𝒏𝒅🍫】▪︎Tiramisu 造型特別,波波圓球造型好可愛😚😚😚 外層 Cream 質感非常輕盈,似泡沫
👅慢煮鮮松露黑箘汁配加拿大豬柳 $148
👅煙三文魚班尼迪窩夫 $95
👅意大利芝士蛋糕 $72
▪︎Tiramisu 造型特別,波波圓球造型好可愛😚😚😚 外層 Cream 質感非常輕盈,似泡沫~
入面有浸滿咖啡酒既手指餅同朱古力薄脆🍫 整體還可以吧,很適合打卡📸,如果Mascarpone Cheese 味道濃郁一點會更好🤗🤗🤗
📢𝙎𝙒𝙄𝙋𝙀 𝙁𝙊𝙍 𝙈𝙊𝙍𝙀❗❗😋