2019-12-26 249 浏览
呢間好似喺淘大商場開咗幾個月,都算係新餐廳掛?有日都幾夜經過,大概九點幾,好多餐廳都已經準備關門,呢間未關,所以就入去試吓啦。先俾大家睇吓內裏環境,燈光加上裝修,成件事配合得都算幾好,坐得幾舒服。然後揀嘢食,呢度係用類似酒樓點心紙咁樣剔,不過我冇影低。兩個人,每人叫咗個飯麵,再加一碟雞翼。肉骨茶,好香胡椒湯味,但係食落覺得胡椒味太重。但係朋友話送飯幾好。我叫咗手撕雞湯河粉,清清地都幾好,雞絲好多。杯越南咖啡都好香,唔錯。最後係香茅雞翼,同出邊食到嘅都大部份一樣,唔會話有啲咩好大分別。不過新鮮炸起,熱辣辣好好食,配埋個辣醬,好正。埋單都係$161,係商場入邊其實都算叫幾抵食,質素都唔錯。下次會再返嚟食,試吓嗰個越南奶茶。

然後揀嘢食,呢度係用類似酒樓點心紙咁樣剔,不過我冇影低。

兩個人,每人叫咗個飯麵,再加一碟雞翼。