餐厅: 蘆鬚記
资讯:

2022-11-11 508 浏览
🍽南丫島蘆鬚記 LoSo Kitchen呢排天氣好好,同朋友仔入黎南丫島行山放下風。行山前要食個lunch ,揀左間距離索罟灣碼頭好近既蘆鬚記。環境好好呀 ,我地坐左係近海邊位置😎。餐廳主要提供簡單西餐,亦都有多人嘅套餐選擇。🐟魚柳薯條套餐-魚柳炸得好酥脆,熱辣辣-粗薯條正-份量都幾多🍝意式肉丸茄汁意粉-肉丸好Juicy-蕃茄汁係新鮮煮-加埋隻流蛋好好食呢度既食物雖然好簡單,但好味亦都好滿足🥰 我地食飽都坐左陣吹住海風好chill.另外老闆娘好客氣好好人,知道我哋去行山亦都同我哋講一講啲路線,重每人送左支水,好有人情味!
🍽南丫島
蘆鬚記 LoSo Kitchen

🐟魚柳薯條套餐
-魚柳炸得好酥脆,熱辣辣
-粗薯條正
-份量都幾多