2011-10-19 13 浏览
是日同舊同事聚會 係旺角食日式放題選擇實在太多嘞,尤其係兆萬中心呢度最終經大家商議後都係選擇咗呢間比較有名的青葉雖然無訂枱,但因為時間尚早既關係(6點左右)我地都好快就有位啦~~一坐底當然要睇下有咩食啦選擇都算幾多~~1) 刺身~~ 好新鮮好好味(仲要係有冰墊底)2) 壽司/手卷/卷物~~不過不失。ps侍應會提我地手卷要快D食,紫菜淋左就唔好食~呢個要讚吓有服務態度~~3) 天婦羅~~好味,粉漿唔多p.s: 最好味係虾&蕃薯4) 燒物~~雞翼係我至愛 ,朋友最鍾意食鯖魚&多春魚(我唔食魚既),不過D多春魚就細條左D5) 飲品~~算幾多選擇,味道都幾好,唔會剩係得色無味(青萍果,水蜜桃,提子-梳打)6) 其他食物~~味道都OK,但無咩特別7) last order時有雪糕,呵呵~~侍應話當日係送朱古力味~正吖 ! 朱古力味係我地最愛話咁快我地就食左兩個鐘,走時門口已經好多人等緊位,好采我地選擇早食,否則唔知要等到幾點總括黎講~今餐大家都食得幾滿意,呵呵~~下個月朋友生日可以再選擇呢度,因為原來呢度有生日優惠架p.s 仲有原來呢度有wifi提供架
是日同舊同事聚會

係旺角食日式放題選擇實在太多嘞,尤其係兆萬中心呢度

最終經大家商議後都係選擇咗呢間比較有名的青葉

一坐底當然要睇下有咩食啦
選擇都算幾多~~
1) 刺身~~ 好新鮮好好味(仲要係有冰墊底)

2) 壽司/手卷/卷物~~不過不失。ps
侍應會提我地手卷要快D食,紫菜淋左就唔好食~
呢個要讚吓有服務態度~~
3) 天婦羅~~好味,粉漿唔多p.s: 最好味係虾&蕃薯

4) 燒物~~雞翼係我至愛
,朋友最鍾意食鯖魚&多春魚(我唔食魚既
),不過D多春魚就細條左D

6) 其他食物~~味道都OK,但無咩特別

總括黎講~今餐大家都食得幾滿意