2018-09-03
通常好多放題都淨係可以order嘢食,呢度就比較多野食,有甜品吧熟食吧, 有菜有炸嘢食,味道都唔錯, 咖哩角同春卷仲有爆谷,又有好多唔同嘅飲品, 不過道地嘅樽裝茶就得好少,7點就畀人攞曬,問啲職員就話要等40分鐘後先得閒加返入雪櫃,不過最後當然無加返啦,不過就仲有幾多唔同嘅嘢飲可以揀 ,基本上好少漏單,嘢食不過不失,個人覺得最好食就係打邊爐嘅蜆, 雖然細細隻,不過幾甜又冇咩沙,百幾蚊一位都算抵,不過服務就一般啦 ,大部分職員都黑口黑面,唔出聲擺低嘢就算,冇乜服務可言,見佢地個場唔滿人,諗住睇下可唔可以坐多陣傾下計,點知傾傾下就有個職員好惡同用好差嘅態度話我哋:你地已經夠鐘家啦,要交返張枱出黎啦! 雖然明白係有限時 ,不過其實處理嘅態度可以好返少少囉