2009-06-03 41 浏览
今日1行5人去打邊爐~~睇過食評應該唔差,所以黎左~~好彩都無失望~~~~~~~~~~~叫左個沙嗲湯~~~~值得一讚係,我地一舉手就有人黎。服務幾好。。野食都好多選擇。我地叫左起碼40蝶野@@牛肉~估唔到任食ge牛肉都好雪花喎。 一碟大概10塊8塊啦~都叫左成5碟。羊肉~~~soso地。但我接受到,但1位友人唔得水晶包~~真係有小小oh咀,叉燒ok,但奶黃好怪~~~~帶子片~~不過不失啦~~~但佢一碟比較少@@所以叫左幾碟牛柏葉~~幾好叫,都幾多叫左2碟娥腸~~~都幾好。洗得幾乾淨墨魚滑~~幾好味牛肉滑~~麻麻@@蝦容麵~~~~幾好味,算係甘啦。。。但唔好滾太耐,會好林。菜類~~~~算係甘啦。唔係話唔新鮮,但又唔係好新鮮囉。。魚皮~~~幾好味喎。。。丸類幾好。。。幾彈牙。。。仲有好多野數之不盡~~~~~~~~~~~~~~要讚下GE係呢度D服務幾好。。可能少人打邊爐啦。。所以一舉手好快有人應你。。。呢樣係任食少有的。。另一樣要讚GE係呢度食物有好多選擇。而且唔會話限時限刻~~~~吹水幾舒服~~~同埋呢度黎野都幾齊呀~~~因為有D任
今日1行5人去打邊爐~~
叫左個沙嗲湯~~~~
值得一讚係,我地一舉手就有人黎。服務幾好。。
野食都好多選擇。
我地叫左起碼40蝶野@@
牛肉~估唔到任食ge牛肉都好雪花喎。
一碟大概10塊8塊啦~都叫左成5碟。
羊肉~~~soso地。但我接受到,但1位友人唔得
水晶包~~真係有小小oh咀,叉燒ok,但奶黃好怪~~~~
帶子片~~不過不失啦~~~但佢一碟比較少@@所以叫左幾碟
牛柏葉~~幾好叫,都幾多叫左2碟
娥腸~~~都幾好。洗得幾乾淨
墨魚滑~~幾好味
牛肉滑~~麻麻@@
蝦容麵~~~~幾好味,算係甘啦。。。但唔好滾太耐,會好林。
菜類~~~~算係甘啦。唔係話唔新鮮,但又唔係好新鮮囉。。
魚皮~~~幾好味喎。。。
丸類幾好。。。幾彈牙。。。
仲有好多野數之不盡~~~~~~~~~~~~~~
要讚下GE係呢度D服務幾好。。
可能少人打邊爐啦。。
所以一舉手好快有人應你。。。呢樣係任食少有的。。
吹水幾舒服~~~
同埋呢度黎野都幾齊呀~~~因為有D任點任食成日會漏單架。但呢間無呢樣囉。。
所以幾好

好抵呀。叫左3枝啤酒、1渣橙汁~~~~~
因為佢每四個人、有1個半價呀。。
所以飲飽食醉都係651~~~~~