2007-08-01 2 浏览
呢間野晚晚都好多人等位, 成日想試都冇機會, 終於有一次有機會係星期一下晝兩點幾黎, 冇人! 入到去, 環境都幾好. 我地order 左兩個午餐"咖喱雞扒鍋燒定食" 同埋"雜錦魚生飯定食", 另外因為想試佢d 壽司, 所以就叫左個立魚壽司, 同埋鐵火卷.首先個咖喱雞扒, 賣相非常好, 雞扒香脆, 幾滑, 咖喱唔太辣, 很香, 仲有d 沙律醬o係面, 好好食!! 而且係鍋上, 食到尾都仲熱的, $35 真係好抵, 仲有一碟沙律醬粟米, 炸魚手指一舊(餐牌寫係炸蠔的, 可能改左, 我地冇問) 同埋麵豉湯.至於個雜錦魚生飯, 都算多魚生, 但魚生種類一般, 都係三文, 吞拿, 八爪魚果d, 都係果句, $48 算係咁了, 雖然我食開果d, d魚生係好靚好香口, 但價錢貴成倍, 所以咁既價錢, 算係咁, 而且魚生份量都算ok 多.立魚壽司一般啦, 舊魚唔算大, 舊飯都幾大舊, $12.鐵火卷幾好, 間單的卷物, 不算差, 裡面的吞拿魚都ok 大舊, $12 都幾抵食~至於service, 都真係好差, d waiter 好細路仔, 個個企係度掛住傾計, 野又唔執, 茶又唔加, 叫佢黎就黑口黑面
立魚壽司一般啦, 舊魚唔算大, 舊飯都幾大舊, $12.
至於service, 都真係好差, d waiter 好細路仔, 個個企係度掛住傾計, 野又唔執, 茶又唔加, 叫佢黎就黑口黑面, 連個呀頭都係唔理人. 不過咁既價錢咁既食物, 都算唔錯架喇, service 果d 算啦, 見佢餐牌上有好多熟食, 下次都會去試下, 價錢都唔貴.
總括黎講, 食物ok, 價錢算平, 所以都會再去, 當然o係市區有好多好佢啦. 同埋希望佢地改善下d service 啦.