今晚黎到大眾燒肉酒場,見到佢地二人餐好抵食! $588既價錢,份量唔少而且質素都幾好。抵食吧~𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥特選燒肉套餐(2人) $588✨ 免治和牛多士燒肉套餐除左燒既肉之外,竟然仲有和牛多士外脆內軟既和牛多士口感真係好豐富,係其他餐廳單點都唔平,而大眾燒肉呢度既質素一d都唔差✨ 厚切牛舌芯厚厚既牛舌芯,2人餐份量足足都有6大片!爽口彈牙非常正!✨ 味噌五花甜味好重既五花腩,甜味好好咁去除左五花既油膩感。✨ 天使和牛肋肉同樣厚身既和牛肋肉,油脂均勻,肉味香濃成個套餐入面既牛肉黎講我就最鍾意佢❤️✨ 和牛沙巴當食完厚切既牛肋肉,就食返薄身d既沙巴當。沙巴當呢個部位由來係日本和牛最上級靚牛先會切出嚟嘅一個部位, 位於肩部中心最靚嘅一舊稀有部位。肉味比牛肋肉更重,相對較少油份,即使薄切,都依然食到飽滿既口感。✨ 千本筋牛展既千本筋,好軟好滑,食落又唔太似牛展咁樣有個種難咬既煙韌感。✨ 柚子雞肉柚子雞食口感非常好,好彈牙同時又好滑,燒耐少少都無老到。食落感好似以前食過既阿波尾雞既雞肉。✨ 野菜五盛合✨ 紫菜月見丼2碗✨ 芝士年糕✨ 雞皮餃子✨ 冷泡白桃烏龍茶 2杯無錯,588既二人

𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥

特選燒肉套餐(2人) $588

✨ 免治和牛多士

燒肉套餐除左燒既肉之外,竟然仲有和牛多士

✨ 厚切牛舌芯

厚厚既牛舌芯,2人餐份量足足都有6大片!爽口彈牙非常正!

✨ 味噌五花

甜味好重既五花腩,甜味好好咁去除左五花既油膩感。

✨ 天使和牛肋肉

同樣厚身既和牛肋肉,油脂均勻,肉味香濃
成個套餐入面既牛肉黎講我就最鍾意佢❤️

✨ 和牛沙巴當

食完厚切既牛肋肉,就食返薄身d既沙巴當。

✨ 千本筋

✨ 柚子雞肉

柚子雞食口感非常好,好彈牙同時又好滑,
燒耐少少都無老到。食落感好似以前食過既阿波尾雞既雞肉。

✨ 野菜五盛合

✨ 紫菜月見丼2碗

✨ 芝士年糕

✨ 雞皮餃子

✨ 冷泡白桃烏龍茶 2杯

無錯,588既二人套餐除左以上咁多款食材之外,係仲包兩杯冷泡烏龍茶架!係咪即刻覺得cp值勁高?

🍸 檸檬威士忌梳打 $38
另外,酒場嘛,當然要試一試佢地既酒品
檸檬威士忌梳打,用左三得利既威士忌,加入梳打水,再加上切開既新鮮檸檬
口感清新,易入口,小心一唔小心就醉左呀