筲箕灣都有的隱世日本美食小店!? ~ 今次係第二次去筲箕灣一向都聽講個邊有好多好味小店!今次我地二個人去一於揾下有咩好食先!!行下行下 俾依間日本料理吸引左!SHSHI MEN X OYSTER MEN 雖然舖面小小但係都好乾淨企理!位置唔多只有二張枱!仲可以外賣有IPAD 可以點! 7 點幾到唔洗等位就可以入座啦!!dinner set $188 有刺身 炸物 手握壽司 而且仲可以擇生蠔!😍好吸引呀!! 可以食日本美食仲可以食法國生蠔 唔洗諗! 即刻點依個SET 先!!大滿足有咁多款SUSHI 可以食! 又有刺身可以擇!帶子 三文魚🍣厚身有口感! SUSHI 好味! 唔錯!重頭戲黎啦!!! 法國生蠔食材好新鮮 特別係生蠔 入口好鮮好重海水味!!!下次一定要再叫!!! 好難得有日本菜可以食埋生蠔炸物 我最鐘意係明太子雞翼同蝦!! 炸蠔就黑左少少 不過都OK ! 最後仲有日式鰻魚飯!! 鰻魚入味同滑口!! 食到肥仔飽飽!! 大滿足❤️Cp價唔錯!支持小店😆
筲箕灣都有的隱世日本美食小店!? ~

今次係第二次去筲箕灣一向都聽講個邊有好多好味小店!
今次我地二個人去一於揾下有咩好食先!!
雖然舖面小小但係都好乾淨企理!

位置唔多只有二張枱!

好吸引呀!! 可以食日本美食仲可以食法國生蠔

唔洗諗! 即刻點依個SET 先!!

大滿足有咁多款SUSHI 可以食! 又有刺身可以擇!
帶子 三文魚🍣厚身有口感! SUSHI 好味! 唔錯!
重頭戲黎啦!!! 法國生蠔

食材好新鮮 特別係生蠔 入口好鮮好重海水味!!!
下次一定要再叫!!! 好難得有日本菜可以食埋生蠔

大滿足❤️Cp價唔錯!支持小店😆