2013-04-09 226 浏览
放假前最後一日返學去行街,我都估到7點幾實勁多人架喇!等左好耐好耐,around 30mins,終於等到喇~~order野食之前忍唔住拎左迴轉帶上面好大舊ge甜蛋壽司頂住先~一啖一舊,好好味呀咁大舊蛋!甜甜地又一d都唔乾,濕濕地甜甜地,好頂肚,以後黎親都要食!!!之前去過第d餐廳驚左d甜蛋壽司,因為冇咩味又乾乾地,呢個真係好好多跟住就叫左menu ge食物,最先到ge係帆立貝刺身總共有四舊大大舊好抵,圖入面已經比我食左一舊,hehe又係好好味,爽口,不過真係幾凍,灘陣先食應該好d跟住黎埋我ge愛人火炙帆立貝壽司中規中舉,但一定就唔夠刺身鮮味架喇~但都幾好食仲有軟殼蟹卷賣相唔錯,d飯加埋d脆脆地ge軟殼蟹好好食好好食好好食好好食之後第二次去仲試腐皮壽司,本身諗住冇死,點知個皮好薄T.T鰻魚壽司都係麻麻地唔食都冇所謂....男朋友叫左炸蠔,我地都覺得比較細..所以唔推介再叫軟殼蟹卷,d軟殼蟹ge size再大d,其實我覺得最好食係呢個)甜蛋壽司都係一樣濕濕地甜甜地,好好食價錢唔係特別平,但其實算幾抵,因為d食物質素係okay ge,黎得又快,好過收得平但比埋d求求其其又偷工減料ge野比我食
放假前最後一日返學去行街,我都估到7點幾實勁多人架喇!
等左好耐好耐,around 30mins,終於等到喇~~

跟住就叫左menu ge食物,最先到ge係帆立貝刺身
總共有四舊大大舊好抵,圖入面已經比我食左一舊,hehe
又係好好味,爽口,不過真係幾凍,灘陣先食應該好d

跟住黎埋我ge愛人火炙帆立貝壽司
中規中舉,但一定就唔夠刺身鮮味架喇~但都幾好食

仲有軟殼蟹卷

之後第二次去仲試腐皮壽司,本身諗住冇死,點知個皮好薄T.T
鰻魚壽司都係麻麻地唔食都冇所謂....
男朋友叫左炸蠔,我地都覺得比較細..所以唔推介
甜蛋壽司都係一樣濕濕地甜甜地,好好食

價錢唔係特別平,但其實算幾抵,因為d食物質素係okay ge,黎得又快,好過收得平但比埋d求求其其又偷工減料ge野比我食啦~
另外,其實平日去食就算7點幾都唔洗等位,兩條友都有卡位左~
2013-03-28