2022-05-14
嗰晚睇rubber band,所以全日入去m+ hea下chill下😂係cafe望住個境chill下好正,食完仲可以行下佢個書店,好文青😂呑拿魚菠菜墨西哥卷⭐️⭐️⭐️⭐️🇭🇰$58個卷幾light,呑拿魚同菠菜食落幾舒服,清清地唔錯韓式芝士雞肉墨西哥卷⭐️⭐️⭐️⭐️ 🇭🇰$58個卷偏少少濃,泡菜配芝士雞肉好夾!好惹味🤤🤤🤤松露大蝦意粉沙律⭐️⭐️⭐️⭐️✨🇭🇰 $48好香松露香,一開盒香氣撲鼻,蝦係正常水平,個松露香贏晒🤤煙三文魚薯仔沙律⭐️⭐️⭐️⭐️🇭🇰 $48呢個沙律佢撈得幾好食,薯仔個軟硬度適中,夠林,但唔命粉同散👍🏻👍🏻👍🏻咖啡奶凍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🇭🇰 $38本身我唔太好食甜品,但我都覺呢個奶凍超正!佢三層,第一層牛奶味,第二層咖啡味,第三層係expresso ,一層一層食,三層都正,第一層奶味夠,第二層咖啡味岀,第三層個expresso 帶少少咖啡甘苦味,三層一齊食,好正🤤Teddy mousse cake⭐️⭐️⭐️⭐️🇭🇰 $52外型係靚既,用黎打卡一流,味道ok,朱古力味都岀既,不過我唔太like食cake姐😂
呑拿魚菠菜墨西哥卷⭐️⭐️⭐️⭐️
🇭🇰$58
個卷幾light,呑拿魚同菠菜食落幾舒服,清清地唔錯
韓式芝士雞肉墨西哥卷⭐️⭐️⭐️⭐️
🇭🇰$58
個卷偏少少濃,泡菜配芝士雞肉好夾!好惹味🤤🤤🤤
松露大蝦意粉沙律⭐️⭐️⭐️⭐️✨
🇭🇰 $48
好香松露香,一開盒香氣撲鼻,蝦係正常水平,個松露香贏晒🤤
煙三文魚薯仔沙律⭐️⭐️⭐️⭐️
🇭🇰 $48