之前外卖试过汉堡唔错,谂住见系公司附近就堂食,每次行过见到晚市68$有意粉都想试下,但次次都唔见有人系入面,今次终于收工一个人肯入去试。入到去落完单,等左15min, 之后开番个openrice 睇,点知见到几个评价都话要等成钟钟(当时已等30min, 谂住都差唔多)舖头当时只有一个店员用紧电话,我一入去又见佢即刻番去厨房,仲以为都好尽责。之后我落完单又见佢系厨房行尼行去,谂住佢已经帮我煮紧就算啦,可能慢煮同即叫即整系等得耐d, 点知等左成个钟,真系坐到洽眼训同patpat 攰又一个人唔知做咩好,真系忍唔住问佢 "请问我个饭几时有?" 点知换黎佢一句"下 乜原来你落左喇?我仲以为你未落"哈哈~咁我系咪应该讲 🤡哦系也 我落左成个钟喇,系咪要我等多一个钟呀?最后罚坐左一个钟,然后乜都冇食😁😁然后就唔再等了真系难怪点解次次都冇人系餐厅坐左成个钟,店员冇留意到,冇关心客人系咪唔识落单,只系一入去就讲左句随便坐同QR code 落单就完左😁冇推介仲要全程系厨房陪回唔知做乜9其实个客食完走左都唔知😃初初比个环境吸引左,但入到去发现櫈已有好多积蚀晒入去,同埋有条女性长头发系櫈上面未清洁就还可以接受
点知换黎佢一句"下 乜原来你落左喇?我仲以为你未落"
最后罚坐左一个钟,然后乜都冇食😁😁然后就唔再等了
真系难怪点解次次都冇人
其实个客食完走左都唔知😃
初初比个环境吸引左,但入到去发现櫈已有好多积蚀晒入去,同埋有条女性长头发系櫈上面未清洁就还可以接受,始终都系成本同要长用,咁我都比4分既
但服务真系0😑有待改善
已黑名单