2009-01-23
果然係夜晚係旺角食飯要早d去等位足足等左45分鐘先有位 相信已經唔係最慘 見到有好多人繼續等不過入到去都覺得值得既味道的確唔錯先黎一個雲南過橋米線一拎黎個超巨型碗 即場放d肉片同配菜落去 最後放埋米線其實份量唔多 不過個碗真係超大 d湯亦非常好味 (不過都幾油)米線唔錯 幾彈牙 肉就略嫌有d過熟 下次應該要早d食左先之後再叫左個松茸炒飯聽聞松茸係日本好貴既食物 佢地唔係用最靚個d既 不過試下無妨男朋友就話個飯無嘜味 我就其實食到有類似野菌類既味 應該就係松茸啦而且仲有d好似係咸火腿既野 所以其實都算有味既最得意係佢用個木桶裝住 名符其實係飯桶~ 最後叫左個豆沙鍋餅一拎黎我即叫「有豉油既?! 」哦 原來係糖漿...嚇死...初時以為軟身左既唔好食 點知食落又唔錯喎係就係有d過甜既 (入面d豆沙都好甜嘛) 不過算係試下新食法~ 值得一讚既係個茶 應該係糯米香茶 味道好得意~ 服務方面就幾好啦 上餐都好快座位就有少少窄 不過感覺都舒服既但就真係奉勸一句: 記得訂位!
不過入到去都覺得值得既
味道的確唔錯
先黎一個雲南過橋米線
一拎黎個超巨型碗 即場放d肉片同配菜落去 最後放埋米線
米線唔錯 幾彈牙 肉就略嫌有d過熟 下次應該要早d食左先
之後再叫左個松茸炒飯
而且仲有d好似係咸火腿既野 所以其實都算有味既
最得意係佢用個木桶裝住 名符其實係飯桶~
最後叫左個豆沙鍋餅
初時以為軟身左既唔好食 點知食落又唔錯喎
值得一讚既係個茶 應該係糯米香茶 味道好得意~
服務方面就幾好啦 上餐都好快
座位就有少少窄 不過感覺都舒服既
但就真係奉勸一句: 記得訂位!