2010-07-15 33 浏览
一上黎開飯SEARCH下東大門3隻大字竟然SHOW到既係124個人比好評,得幾廿個人比劣評我想知道比好評既人係唔係完完全全係對食同環境係無要求?首先本人其實對食唔係有太多要求可以令到本人念念不忘既只有太好同太差而呢間東大門就真係差到極點因為朋友生日所以一行7人黎到呢度食野一上去其實個感覺唔差我同朋友坐張長台有2個爐諗住4個人一齊叫野食,另外3個叫野食諗住比2張單佢地入點知個阿叔話 "你地食左先啦D野食咪SHARE住先唔夠先再嗌啦,等陣食唔哂既話浪費呀"雖然我明白佢既苦心但係已經預左係2張單, 1張單係4個人既份量,1張單係3個人既份量佢死都唔肯幫我地入埋另一張單其實呢個都唔算好大問題點食物個時, 驚覺 "哇, 乜咁少野揀既!?"原全唔係老吹, 因為我地去個段時間係宵夜時間9點鐘開始 108一個人晚餐時間128唔包野飲咁我不如轉去漢洋苑啦,熟食多你十幾碟, 生既又多你十幾碟, 有時仲要有埋壽司TIM!!今日重點: 叫左碟咖哩角, 佢黎左一碟, 得1舊咖哩角, 無錯你無睇錯, 係一舊咖哩角 仲要係已經放到凍哂食落去係軟身, 真係比佢激到著燈 叫一碟西瓜得3舊
一上黎開飯SEARCH下東大門3隻大字
竟然SHOW到既係124個人比好評,得幾廿個人比劣評
我想知道比好評既人係唔係完完全全係對食同環境係無要求?

首先本人其實對食唔係有太多要求

諗住比2張單佢地入
雖然我明白佢既苦心
佢死都唔肯幫我地入埋另一張單
其實呢個都唔算好大問題

點食物個時, 驚覺 "哇, 乜咁少野揀既!?"
晚餐時間128唔包野飲

仲要係已經放到凍哂食落去係軟身, 真係比佢激到著燈

叫一碟西瓜得3舊, 近乎粉紅色既西瓜你見過未, 一D血色都無, 咁我不如飲多幾啖
水!

唉 仲有大把野未打出黎
都係等間野自生自滅啦, 樓下D師兄仲有大把野數臭呢間野呀!

2010-07-13
庆祝纪念