真係第一次嬲到要打食評!!原本滿心歡喜見到網上食評好好諗住試吓,一心想試西班牙焗飯,所以即使知道要等半個鐘同埋好肚餓都照叫咗先,等咗四個字之後又叫咗一碟意粉。然後過咗半個鐘,由於已經到咗10點宵夜時段,又再叫咗兩樣小食,但係個焗飯仲未到。等咗40分鐘,仲係一樣野都未到,個意粉冇話要等都等咗4個字都仲未到,個飯已經係等咗8個字,問個侍應,佢話嚟緊整緊,咁好我繼續等。等咗50分鐘,依然一樣野都冇!!!問個貌似高級主管,幫我跟完之後又係答我整緊好快加句唔好意思,一副唔休做嘅樣,而隔離遲過我地入座的都已經食緊小食或鋸緊扒。最後等咗1個鐘,都依然仲係一樣野都冇,係咩都冇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 然後主管仲要同我講意粉要等多5分鐘,飯要10分鐘,小食係冇提過幾時嚟,理由係今晚好多人!!WT!!!!!!! 真係嬲到即刻起身走!想問下邊間餐廳係諗住冇人幫襯?你理唔到咁多人就唔好開咁多張枱,開到鋪出面都有枱,然後答我一句多人就要我地等1個鐘,完全唔合理!從未試過一間餐廳要等1個鐘係咩都冇得食!以後都唔會再去!
真係第一次嬲到要打食評!!
2019-06-26