2010-08-16 14 浏览
好耐無食自助餐,見呢間好評如潮於是黎食自助午餐。入到去個餐廳超細(比起去過既酒店餐廳黎講),座位唔多,50個都唔知有冇。不過少人有少人既好,拿野食唔使點搶。食物同之前其他食評所講一樣,午餐係無生蠔蟹腳你食既,但沙律魚生熟食咖哩甜品樣樣都有,不過款式唔多,魚生都叫新鮮但有筋未清理好、龍蝦仔我拿左隻但一開見到條屎腸係樹當堂無晒胃口。螺同青口我唔岩無食。沙律配料唔多,連我最鐘意食既火腿都無?熟食有6款,有燒羊架、日式燒雞、泰式豬頸肉、燒魚、意粉同飯,每樣味道都唔錯。咖哩櫃位無乜人幫襯,我樣樣試左D,都OK。甜品有麵包布典我至愛加返少少分。整體黎講以2個人黎1個半價,即係每人以$160到既價錢,真係比返咁既價錢既野你食,算係咁上下。服務方面都OK,收碟算快,但真係無乜驚喜。

2010-08-15
庆祝纪念