第5次黎鬼卤食,重点系其实真系次次都有唔同感觉,中间有1次系失望过,可能系师傅心情唔好挂(讲笑je,可能一时失手挂)到第4次再比多次机会佢,又回复返好满意既出品,甚至系服务(变本加厉),好太多太详细啦讲解,有咩特别新鲜野都推荐晒。好,正题。果晚系成10点先去,都仲爆晒场咁,好彩系去既途中打定去问同留位。首先佢推荐酒醉鲍鱼,爽口弹牙入味。之后佢推荐条冻鱼,鱼肉滑到吓亲,咸味岩岩好,鱼既熟度亦刚好,仲咁贴心见我地食完一面仲剪埋条骨唔使我反鱼。我5次黎都必点:世一普宁豆腐,3个人食左2碟15件,唔使再介绍,必点既。兰王蛋蚝饼,我最爱但系可惜中间果次失望就系因为蚝饼。不过今次改善左,蚝仲大只左,正。卤水拼盘,唔同左啲,浓郁左味道但系唔系咸,唔好误会,一样好好食,尤其鸡,鹅肉,鹅肠好好食。仲有饮品个罐好特别。简单讲,可以5次覆卓一定有原因,因为好好食,铜锣湾黎讲又唔算贵,可以一试再试。

好,正题。

首先佢推荐酒醉鲍鱼,爽口弹牙入味。

我5次黎都必点:

世一普宁豆腐,3个人食左2碟15件,唔使再介绍,必点既。

仲有饮品个罐好特别。

普宁豆腐

卤水拼盘

醉酒鲍鱼

兰王蛋蚝饼

等候时间
5 分钟 (堂食)
普宁豆腐
卤水拼盘