2017-02-05 1576 浏览
第2次黎幫襯,今次都係坐outdoor, 又係full house, tea time時間黎食lunch, 不過呢度無tea set呢!!!今次照舊都係食早餐,跟一杯指定熱飲,3 選1, 上次飲咖啡,今次試柚子蜜,野食同上次一樣,不過奇怪地見到餐牌腸仔係可以選擇芝士或蒜味腸,但佢無問我要乜既?好在我2 款都食, 飲品就更奇怪,柚子沉哂係底,但佢無比匙我攪,算吧,坐outdoor揾人係麻煩d, 最多唔飲到底就算,因沉底過甜 老公又係食漢堡,我唔食牛,所以將個包分上下2 層,我食芝士+洋葱,好味 .... 正,個包唔硬,下次可以試雞堡,因為我懶唔想用手攞起個包食,所以先order all day breakfast重有一樣奇怪野, 第一次黎坐outdoor(商場入面), 野食黎齊要收錢先,唔知以為食快餐,係差在唔洗自己攞,今次就食完先收錢,但今次真係係室外喎,更加見我唔到喇,反而唔洗收錢先喎,真係好奇怪囉

2017-02-05
下午茶