2018-12-14 1045 浏览
红头葱捞起鸡鸡肉煮得太热过老,好韧,红头葱分量不足够,不太能食出葱的香味,整体以言味道偏淡,只能用另上的姜蓉吊味,而且只鸡一D都唔热的,最后我地都剩低几件。 椒盐鲜鱿虽然只系微暖,但仍然保持到脆口感,鲜鱿外层粉张好薄,刚刚好包裹住鱿鱼,香脆又爽口! 拍蒜猪油渣炒菜心猪油味香,猪油渣配上菜心食落一D都唔肥腻,菜心爽甜又香味十足 黑椒薯仔牛柳粒全晚最受欢迎我地嘅小菜,薯仔外层脆卜卜,应该系用油炸过,仲有层薄薄的蜜汁,令人食完一粒又一粒,欲罢不能,可惜牛柳粒过火左,比较韧,较为逊色 蒜香骨蒜味十足,但温度只系微温,所以口感偏硬,温度影响了口感 整体𩠌菜温度只系微暖,甚至系冻的,应该都系预先煮好,等有客落单再上菜,所以大大影响左𩠌菜的味道,大致𩠌菜好惹味,配白饭一流!
红头葱捞起鸡

拍蒜猪油渣炒菜心

蒜香骨
蒜味十足,但温度只系微温,所以口感偏硬,温度影响了口感

红头葱捞起鸡
拍蒜猪油渣炒菜心
蒜香骨
2018-11-23
等候时间
10 分钟 (堂食)