2023-09-25
餐廳每年都舉辦熱鬧既啤酒節🎪 現場有即製小食、有獎攤位遊戲、推啤酒同舉啤酒大賽同終極啤酒競飲大賽🍻我都玩左舉啤酒比賽可惜未練得夠大隻😂 自問手瓜起展既你💪🏻 一定唔可以錯過啊 !有機會贏永安旅遊機票禮劵$5000架🥳!👉🏻推介期間限定 3 款啤酒節限定餐單 ✨慕尼黑啤酒節特色拼盤$1588適合6-8 人 享用的超巨型拼盤 包括 酥炸薄牛仔,脆皮燒豬肘同豬腩,燒排骨,紐倫堡腸,豬肉腸,火焰牛肉串,燒虎蝦等等 全部都好岩送啤酒 啤酒迷一定唔可以錯過啊‼️✨傳統瑞士燒芝士、牛角窩夫(兩件)、金門火腿 $138 充滿牛油香味的牛角包窩夫淋上即場炙燒既瑞士芝士 鬆脆既牛角包同濃郁既芝士 令人回味無窮😋✨德累斯頓燴牛肉、紅椰菜、煎薯餅 $268 香脆薯餅上面鋪滿手撕牛肋肉 啖啖肉 牛味濃郁 配上香甜蘋果蓉同脆口既薯餅 一嚐德國最傳統既食法🤩🍽️ 帝樂 - 德國餐廳 #銅鑼灣sis📍 銅鑼灣京士頓街8號Fashion Walk新豪大廈地下A及C號舖銅鑼灣站E出口,步行約6分鐘
👉🏻推介期間限定 3 款啤酒節限定餐單
適合6-8 人 享用的超巨型拼盤