2005-08-18
第一次係同男朋友黎食,個次叫左明太子意粉、軟殼蟹咖哩飯、五杯盛。唔知係唔係男朋友大食,個次覺得唔多夠同唔太抵。今次再去係2男1女,再叫我勁鍾意既明太子意粉、東京意粉、溫泉蛋沙律、烤雞pizza。今次個明太子意粉比上次辣左少少,不過個人反而覺得好惹味。東京意粉唔錯,不過同明太子意粉太似,下次要叫d分別太d既野。溫泉蛋沙律幾特別,個蛋好滑!個烤雞pizza最令我驚喜!!個批邊勁脆,好香!雞肉個汁唔太咸,味道岩岩好!下次黎一定要叫返個pizza!上次同男朋友去都係weekday,由入到走都無乜人。今日星期三去就要等,等左20分鐘左右,8點幾入去。我地3個人坐出面露台位,唔知點解,佢上左個沙律之後就幾耐先黎其他野。我地又勁傾計,食完見佢有吉台無人入就繼續怒傾,差唔多11點先走啊!坐左好耐~傾左勁耐計~結果3個人埋單$255!忽然覺得抵返晒!一定會再去~
結果3個人埋單$255!忽然覺得抵返晒!一定會再去~