🍽️ 泰玖Thai Nine📍 荃灣曹公坊5號地舖-放工經過荃灣,男朋友就話想食返上次嗰間泰國餐廳🤣🤣💫 泰式拼盤($118)拼盤有雞翼、雞卷、魚餅同埋蝦餅,好大份又熱辣辣,一上枱就忍唔住要食佢🤣🤣魚餅香茅味好濃😍😍好似去咗泰國咁😍😍😍蝦餅彈牙👍🏻👍🏻👍🏻男朋友最愛單骨雞翼🤣佢話炸粉唔厚,食落好滿足🫶🏻🫶🏻💫鹹蛋黃炒軟殼蟹($158)軟殼蟹份量超多🤤🤤🤤啖啖都有香濃鹹蛋黃味😍😍😍好想叫個飯黎送佢😍😍😍💫泰式乾炒雞肉河粉($108)河粉煙韌有咬口🤩🤩一入口已經超鍾意個口感😍😍調味恰到好處🤣🤣🤣我哋一邊傾偈一邊食,由本身熱辣辣變到涼咗啲,但係依然係咁煙韌👍🏻👍🏻💫蜜桃冰茶( $38 )好香甜嘅蜜桃味,加埋慢慢滲出嚟嘅茶味,好有層次感,好夾重口味嘅泰式食物😍😍😍重點係‼️佢有買一送一嘅優惠🤣🤣🤣好抵-🌟店員一如既往咁nice👍🏻👍🏻🌟今次叫嘅三種食物都係大碟夾抵食🫶🏻下次有機會想試吓個午市套餐🤤🌟今次黎食,發現餐廳比想像中大,原來有兩層🤣🤣空間好大,坐得好舒服😌😌啱晒一班朋友傾偈🤣🤣推薦指數:4/5抵食指數:5/5#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong #T
🍽️ 泰玖Thai Nine
📍 荃灣曹公坊5號地舖
放工經過荃灣,男朋友就話想食返上次嗰間泰國餐廳🤣🤣

💫 泰式拼盤($118)

💫鹹蛋黃炒軟殼蟹($158)

💫泰式乾炒雞肉河粉($108)

💫蜜桃冰茶( $38 )

🌟店員一如既往咁nice👍🏻👍🏻

推薦指數:4/5
抵食指數:5/5

#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong #TsuenWan #荃灣 #荃灣必食 #荃灣餐廳 #荃灣好去處 #荃灣美食地圖 #餐廳推介#假日好去處 #第二次食 #泰玖