2019-09-28
大概一年前都係喺呢間分店食過一次,記得當時都係食意粉、Pizza、甜品,食完感覺麻麻地,唔係難食,但冇乜驚喜!今次朋友話想食,所以就去咗食,竟然第二時食會有驚喜!我哋叫咗個二人餐:頭盤叫咗蒜蓉包主菜叫咗意式野菌螺絲粉Pizza叫咗蜜糖雞肉另外單點左個焗蘑菇甜品單點咗個tiramisu蒜蓉包味道幾好,口感外面小小脆,入面軟,有淡淡嘅蒜蓉味,唔同出面好濃味嗰隻蒜蓉包。焗蘑菇我覺得超級好味,蘑菇好多汁,入邊養咗啲芝士,上面仲有一對芝士粉,其實一個人要食晒一份先夠滿足🤣意式野菌螺絲粉,螺絲粉煮得啱啱好,唔會太淋,幾有口感,個汁唔會好膩,又唔會太濃味,配合埋啲野菌嘅香味,超級夾Pizza係我全晚覺得最好食嘅,好足料,有芝士、蜜糖雞肉、煙肉、車厘茄,佢蜜糖雞翼唔會太甜,味道配合得好好,車厘茄好甜,餅太多做到外脆內軟嘅感覺!下次會想試埋其他口味嘅Pizza,希望都一樣會有驚喜啦!Tiramisu味道都唔錯,好鍾意佢好濃嘅咖啡香味,唔算太甜嘅,食飽飯食佢真係好滿足!
今次朋友話想食,所以就去咗食,竟然第二時食會有驚喜!
我哋叫咗個二人餐:
頭盤叫咗蒜蓉包