2023-01-12 155 浏览
第一次會嚟呢間cafe,係因為聽到朋友講附近開咗間新嘅Cafe,朋友試過話好食,值得再次光臨,所以就同老公去食。食完覺得好食,所以就帶朋友過去再光顧。店舖座位唔算多,多環境清靜,亦無限時(可能因為啱啱開業)。今日同朋友都叫左個set lunch。 $88左右,有一個同有一個主食,如果叫飲品就要加啲$,建議大家鍾意飲咖啡都可以試下佢啲咖啡,我朋友話咖啡very nice。我就飲唔到咖啡,叫左個焙茶拿鐵。個雜菜湯夠濃,我鍾意佢個湯啲雜菜係切粒嘅,飲用時方便好多👍🏻呢個意粉係我第二次再食!我覺得ok(🤣重點係第二次再食)。其實我覺得最ok 係個甜品,我同我個朋友係甜品控,我哋叫左個巴斯克芝士蛋糕,我哋叫左一個原味同一個伯爵茶味。我就比較鍾意原味,我朋友就鍾意伯爵茶味。甜品都係我第二次叫嚟食。甜品真心好食😋。仲有,我哋試左個Tiramisu , 呢個都係真心推介。睇下大家食唔食到佢嘅特色!

2023-01-12